dilluns, 20 de juliol del 2009

Llom amb salsa de roquefort

Ingredients (6 persones)
3 ò 4 tallades de llom per cap
180gr de formatge de roquefort
Una ceba
1/2 litre de nata líquida
1/2 de kg. de xampinyons

Preparació
Fregir el llom, prèviament salat i amb prebe bo, dins una pella. Deixar bullir dins una greixonera amb aigua una estona. Mesclar el formatge amb la nata (millor si és amb un turmis). Afegir-hi pebre bo, nou noscada i sal a la salsa.Trossejar i bullir els xampinyons amb mitja llimona sucada i sal. Pelar, trossejar i sofregir la ceba, amb un poc de sal, dins una greixonera. En estar, posar-hi la salsa (llevar abans una mica d'oli si n'hi ha molt). En estar cuit, afegir dins la greixonera el llom, posar-hi els xampinyons, i deixar-ho una estona al foc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada