dimecres, 22 de juliol del 2009

Ensalada d'arròs amb salsa rosa

Ingredients (4 persones)
200 gr. d’arròs de gra llarg
50 gr. de panses sense pinyol, petites
7 ó 8 tallades de pinya tropical
una pitera de pollastre
1 pot petit de maís
maionesa
ketchup o salsa de tomàtiga
nata líquida, un tassó petit
sal, oli, prebe bo

Preparació
Bullir l’arròs amb una cullerada de sal i un roi d’oli. Deixar una estona les panses en remull dins aigua calenta. Trossejar la pitrera i fregir-la, en poc oli. Trossejar la pinya ben petita i mesclar-la amb l'arròs, el maís, la pitrera i les panses.Preparar la salsa rosa amb la maionesa, la nata líquida i la salsa de tomàtiga (o comprar-la ja feta, salsa rosa o salsa cocktail). Es pot servir apart o ja mesclada amb l’ensalada d’arròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada