PASTA
1 ou
un poc menys d'un tassó d'aigua
1 cullerada d'oli
llevadura (uns 20 g)
farina
DAMUNT
3 prebes vermells
2 llomillos
2 tomàtigues d'ensalada
2 alls
sal, oli, prebe bo
Preparació
Torrar els prebes, deixar refredar i pelar. Trossejar-los en tires i trempar amb sal i oli.Preparar la pasta, mesclant l'ou amb l'oli. Encalentir una mica l'aigua i mesclar amb la llevadura. Mesclar amb l'ou, i anar afegint farina fins que la pasta estigui bé d'espessa. Deixar tovar una hora.Pelar i trossejar les tomàtigues i els alls i trempar amb sal i oli.Trossejar els llomillos i aplanar els bocins. Posar sal i prebe bo.Untar una llauna amb oli i estendre la pasta. Estendre per damunt els prebes, la tomàtiga i la carn.Posar devers 1 h al forn. En treure-la, tirar-hi un roi d'oli per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada