dissabte, 25 de juliol del 2009

Coca de trempó

Ingredients
PASTA
1 ou
1 tassó d'aigua (no ple)
1 cullerada d'oli
farina
un bocí de llevadura
DAMUNT
1 ceba grossa
4 prebes tendres
4 tomàtigues
2 albergínies
sal, oli, sobrassada

Preparació
Per la pasta, remenar l'ou i mesclar-hi l'oli. Encalentir una mica l'aigua i mesclar-hi la llevadura. Afegir-ho a l'ou i posar la farina que se begui. La pasta ha de tovar una hora. Llavors s'ha d'estendre damunt d'una llauna untada amb oli.Pelar les albergínies i tomàtigues i trossejar-les, juntament amb la ceba i els prebes. Trempar-ho amb sal i oli i posar-lo damunt de la pasta. Posar bocinets de sobrassada estesos per damunt i posar la llauna dins el forn.
La pasta també serveix per coca de prebes i de julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada