8 ous
1 llauna de tonyina
un manadet de julivert
salsa de tomàtiga
sal, oli, pebre bo, nou noscada, galeta picada
4 patates
unes quantes mongetes
1 ou
Preparació
Pelar les patates i trossejar-les planes. Llevar el capoll a les mongetes i posar-les a bullir amb aigua i sal. Uns 10 minuts després, afegir-hi les patates.Bullir els 8 ous (uns 10 minuts). Pelar-los i xapar-los per la meitat, de través. Llevar els vermells i posar-los dins un plat. Mesclar-los bé amb una forqueta amb el julivert trossejat, la tonyina, un polset de pebre bo, un de nou noscada i una culleradeta de sal. Afegir-hi l'altre ou cruu i mesclar-ho. Omplir els ous amb aquesta mescla.Els ous s'han de passar per la galeta picada (la part xapada) i s'han de fregir, molt poc temps i cara avall.Posar dins una palangana de forn untada amb mantequilla les patates, les mongetes i els ous (cara amunt). Cobrir-ho tot amb la tomàtiga. S'han de posar al forn uns 15 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada