diumenge, 23 d’agost del 2009

Pastís de monei (o carabassa)

Ingredients (6-8 persones)
500 gr de monei o carabassa
200 gr. de sucre
6 ous
1/2 l. de llet pel pastís
bescuit
caramel·lo líquid
1/2 l. de llet per mullar el bescuit
1 culleradeta de canyella
3 cullerades soperes de sucre

Preparació
Pelar els moneis, trossejar-los una mica i bullir-los fins que siguin fluixets. Tirar l'aigua dels moneis i mesclar-los amb la llet i el sucre. Passar-los pel turmis fins que quedi una crema fina. Afegir els ous mentre es mesclen amb el turmisUntar un motlo amb caramel·lo líquid. Posar una capa de crema, el bescuit sencer (s'ha de mullar dins la llet amb sucre i canyella, millor si és una mica teba perquè xupi més) i la resta de crema. Ficar-la al forn en banyo maria una hora i 1/2.També es pot esmicar el bescuit i passar-lo tot junt pel turmis.
La recepta tradicional és la que empra monei, però substituint-lo per la carabassa també queda ben bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada