dimarts, 22 de setembre del 2009

Tarta de móres

Ingredients
1 ou
75 gr. de sucre
100 gr. de mantequilla
350 gr. de farina
1/2 paquet de "canari"
1 llimona rallada (fins aquí la pasta)
5 ous
150 gr. de sucre
200 gr de móres
1 pot de llet Ideal (410 gr)

Preparació
Preparar la pasta mesclant tots els ingredients. Untar un motlo desmuntable amb mantequilla i forrar-lo amb la pasta, que quedi ben prima, amb els costats alts perquè després la crema no els sobrepassi. El millor és estendre la pasta damunt d'un paper de forn amb una primadora, i després posar-la dins el motlo, amb el paper de forn, perquè la pasta és mala d'estendre amb les mans i després de cuita queda molt aferrada al motlo.Per preparar la crema, separar els ous i mesclar els vermells amb el sucre i després la llet. Pujar els blancs i mesclar-los amb la resta. Afegir-hi les móres triturades i posar-lo tot dins el motlo. En fer una estona, quan la superfície sigui forta, s'hi poden posar móres senceres per decorar. Ha d'estar devers una hora al forn.
Es pot fer sense les móres triturades, decorant amb altre fruita: kiwi, raïm, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada