dissabte, 28 de novembre del 2009

Peix al forn amb verdura

Ingredients (4 persones)
4 tallades de peix (merlussa, emperador, ...)
1/2 manat de julivert
1/2 manat de bledes
Un manat de cebes tendres
1/2 manat d'espinacs
2 tomàtigues
pa rallat
6 patates
oli, sal, prebe bord, mantequilla
panses, pinyons

Preparació
Trossejar el julivert, bledes i espinacs en bocins ben petits (no s'han d'agafar els troncs). Mesclar-hi les panses i pinyons i posar-hi oli, sal i prebe bord.
Dins una palangana de forn, untada amb mantequilla, posar-hi les cebes tendres, només xapades per la meitat. A damunt, posar les patates, pelades i tallades en rodanxes i una mica salades. Després posar-hi una capa de verdura, el peix (també salat i prebe bord) i una altra capa de verdura. Damunt de tot, posar-hi les tallades de tomàtiga i pa rallat per damunt.
Deixar-ho devers 1 h al forn.

1 comentari: